Home and studio on the Vecht


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/jowa.nl/public_html/wp-content/themes/Divi-child/single-project.php on line 58
Private homes

Home and studio on the Vecht | Refurbishment and new construction | 2012
This countryside house was structurally refurbished in an earlier years.We designed in the style of the old house a new kitchen, bathroom, walk-in closets, fireplace and a new connecting staircase to the upstair study.

The studio is a completely newly built structure, including the port which was created as a basement for the two antique vases. The exterior matches the existing countryside house, but the design of the interior is light, sleek and minimalistic.
Photos: Architectenbureau Jowa