Prinsengracht Amsterdam


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/jowa.nl/public_html/wp-content/themes/Divi-child/single-project.php on line 58
Private homes

Prinsengracht Amsterdam | Refurbishment of apartment in former warehouse | 2012
The 20 metres deep warehouse was split into small artificially lit rooms without windows and aired by mechanical ventilation. All the partition walls were demolished so as to create a light, transparent apartment with an open kitchen, two bathrooms, laundry, storeroom, central cabinet and two light bedrooms.

Light colours and materials together with built-in light fixtures give the remodelled apartment a fresh look. The bathrooms are finished with grey stone tiles, mirrors, chrome fixtures and white sanitary supplies. The lose furniture was chosen by the client.
Photos: Alexander van Berge